Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
karol burghardt andrzej ko andrzej herdzik Marek Sagan darek jarczak Bogdan Bodzak Krzychuu Misiarz Sebastianxcx32 Mala70 marcin3912 Adam69@ (6697 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
jakub napisał:
a kim ty jestes zeby tak pisac o drogim czlowieku jak nawet go nie znasz.a co do pracy to o 100% jestes w bledzie.

selekcja naturalna - co sie tak denerwujesz - nie ma tam tego w UK??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
jarek dxxxx
(jarus376)
Nowicjusz
czesc jakub
ja podobnie jak ty pracowalem 4 lata w angli i przyjechałem do norwegi jako piekarz
praca tu jest podobna tylko trzeba nauczyc sie nazw norweskich skladników a mowie tylko po angielsku
na poczatku pracowalem przez agencje rett bemaning dostalem kontrakt na 3 m-ce
chciano go ze mna przedluzyc ale zrezygnowalem dlatego ze bylo za daleko do pl a bylo to za trondheim pozniej probowalem sil w oslo za posrednictwem ADECCO NIE POLECAM zapomnieli mi powiedziec ze pracodawca wymagal norweskiego i coz zycie jest przewrotne zadzwonili z poprzedniego miejsca pracy czy nie chce do nich wrocic na kontrakt bezposrednio z pracodawcą i wrocilem choc troszke daleko do pl ale warunki pracy i atmosfera zaje,,,,te
zycze powodzenia napewno cos znajdziesz
szukaj na stronach finn.no, nav i w internecie aha mozesz poszukac przez angielski job center ale w norwegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
wojtek lolo
(jakub)
Wiking
DZIEKI WAM WSZYSTKIM. A OGOLNIE JAKIE JEST ZYCIE W NORWEGII
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jakub napisał:
A OGOLNIE JAKIE JEST ZYCIE W NORWEGII

TAK CAŁKIEM OGÓLNIE....

TO... JEST ...TUTAJ ... RÓŻNIE ... KWADRATOWO... I... PODŁUŻNIE..
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
jakub napisał:
DZIEKI WAM WSZYSTKIM. A OGOLNIE JAKIE JEST ZYCIE W NORWEGII

JAKUB A JAK CHCESZ ZYC???? normalnie,czy odkladac na szalenstwa w Polszy???To jest wielka a nawet kolosalna roznica w bytowaniu tutaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok